Header Ads

Πώς να φορτώσετε μια εικόνα ISO - [Οδηγός]



 Σήμερα θα δούμε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα αρχείο ISO χωρίς πρώτα να το εγγράψετε σε ένα δίσκο, τοποθετώντας το στη μονάδα CD του υπολογιστή σας.
Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ISO σε υπολογιστές Windows και Mac.


Βήματα:


Ανοίξτε την Έναρξη . Κάντε κλικ στο λογότυπο των Windows στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων . Κάντε κλικ στο εικονίδιο φακέλου στην κάτω αριστερή πλευρά του παραθύρου "Έναρξη".


Βρείτε το ISO. Κάντε κλικ στον φάκελο στον οποίο αποθηκεύεται το ISO σας (π.χ. Downloads ) στην αριστερή πλευρά του File Explorer και στη συνέχεια ανοίξτε τυχόν πρόσθετους φακέλους στο κύριο παράθυρο μέχρι να φτάσετε στο αρχείο ISO σας.


Επιλέξτε το ISO. Κάντε κλικ στο αρχείο ISO για να το επιλέξετε.


Κάντε κλικ στην καρτέλα Διαχείριση . Θα βρείτε αυτήν την επιλογή στην επάνω αριστερή πλευρά του παραθύρου. Θα εμφανιστεί κάτω από αυτήν μια γραμμή εργαλείων.

Κάντε κλικ στο Mount . Βρίσκεται στην ενότητα "Διαχείριση" της γραμμής εργαλείων. Με αυτόν τον τρόπο θα τοποθετηθεί το αρχείο ISO σας στη μονάδα CD του υπολογιστή σας.


Κάντε κλικ σε αυτόν τον υπολογιστή . Αυτός ο φάκελος βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του File Explorer, αν και ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε προς τα επάνω ή προς τα κάτω στην αριστερή στήλη για να το δείτε.

Ανοίξτε το ISO σας. Κάντε διπλό κλικ στο όνομα του ISO σας κάτω από την επικεφαλίδα "Συσκευές και μονάδες δίσκου" σε αυτόν τον υπολογιστή. Θα μοιάζει με ένα CD σε μια μονάδα δίσκου. Τα περιεχόμενα του ISO σας θα ανοίξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.