Header Ads

Kerosun KME900M [REVIEW]



Σήμερα θα δούμε ένα διαφορετικό προϊόν τεχνολογίας, την πολύ γνωστή Kerosun KME900M.

 Μετά από 6 μήνες συμβίωσης μαζί της, σας την παρουσιάζουμε και αναλύουμε τα θετικά και αρνητικά της. Μπορεί να μας ζεστάνει αυτή η κολώνα; Ας το δούμε.


 Η εταιρία μας λέει ξεκάθαρα ότι με τις θερμάστρες Carbon, επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση θέρμανσης, με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η θέρμανση του χώρου πραγματοποιείται άμεσα.






Χαρακτηριστικά


  • Ισχύς: 900 Watt
  • Κάλυψη χώρου: Έως 15 τμ.
  • Επίπεδα ρύθμισης θερμοκρασίας:2
  • Λειτουργία περιστροφής: Ναι
  • Υψηλή απόδοση: Ναι
  • Χαμηλή κατανάλωση: Ναι
  • Αυτόματη διακοπή λειτουργίας: Σε περίπτωση ανατροπής
  • Σύστημα προστασίας: Κατά της υπερθέρμανσης
  • Χειρολαβή για εύκολη μεταφορά: Ναι
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Ογκομετρικό βάρος προϊόντος 7KG

Οι καταναλωτές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζουν προϊόντα θέρμανσης, καθώς συχνά υπάρχει κίνδυνος προώθησης προϊόντων με παραπλανητικούς ισχυρισμούς για πολύ μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων

Αναλυτικά

 Η συγκεκριμένη θερμάστρα μας ζέστανε σε κοντινή απόσταση π.χ. οταν κάθεσαι στον υπολογιστή. Μην περιμένετε από τέτοιου είδους θερμαντικά να σας ζεστάνουν το σπιτι εκτος και αν μιλαμε για ένα χαμηλό και μικρό δωμάτιο. Στα μεγάλα κρύα νιώσαμε την μια πλευρα μας να καίγεται και την άλλη να παγώνει με θερμοκρασία δωματίου στους 9-11 βαθμούς. Σε πιο ζεστό δωματιο η δουλειά της είναι πιο εύκολη.

 Από τις 2 σκάλες που έχει μια 450w και μια 900w, μόνο η δεύτερη αποδίδει. Η μικρή σκάλα είναι σχεδόν άχρηστη και δεν ζεσταίνει καθόλου. Στα συν την είναι η λειτουργία περιστροφής. Αυτό μπορεί να χρησιμεύσει αν προσπαθείτε να ζεσταθειτε 2-3 άτομα οπότε πιάνει περισσότερη επιφάνεια. Το μοτέρ λειτουργεί απροβλημάτιστα και ο θόρυβος που παρήγαγε ήταν ελάχιστος.

 Το υλικό κατασκευής της είναι αρκετά ανθεκτικό και ο φωτισμός που εκπέμπει είναι διακριτικός, χωρίς να ενοχλεί.

Ποιότητα

 Πολύ καλά τα πλαστικά του χωρίς να μυρίζουν και να ξεκολλάνε. Η βάση του  είναι αποσπωμενη και έτσι μπορείτε εύκολα να το αποθηκεύσετε. Αν και δεν κουμπώνει πολύ καλά γενικα αυτο δεν είναι σημαντικό πρόβλημα.

CARBON KEROSUN KME900M

Οικονομια

 Ολες οι πηγές που παράγουν θερμότητα μέσω της πυράκτωσης μιας ηλεκτρικής αντίστασης ανήκουν στην ίδια κατηγορία, αφού πρακτικά μετατρέπουν σχεδόν το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν σε θερμότητα. 

 Εάν έχουμε μια ηλεκτρική αντίσταση ισχύος 1000W (δηλαδή 1kW), αυτό σημαίνει ότι το 1 κιλοβάτ ηλεκτρικής ισχύος μετατρέπεται σε θερμότητα: είναι μία «τίμια» μετατροπή, αφού σε μία ώρα με ηλεκτρικό φορτίο 1kW έχεις καταναλώσει ακριβώς μία κιλοβατώρα ηλεκτρικού ρεύματος και έχεις ζεστάνει το δωμάτιό σου με 1 kW θερμικής ενέργειας.
 Το ίδιο ισχύει και στο συγκεκριμένο μοντέλο όπου και με ισχύ στα 900W θα μας κοστίζει 0.15€/ώρα. (περίπου)


σημείωση:
* Η κατανάλωση ρεύματος είναι υπολογισμένη με τιμή  0,17€/κιλοβατώρα. Τιμή της ΔΕΗ του 2017 για οικιακό τιμολόγιο Γ1.
** Οι χρεώσεις της ΔΕΗ διαφοροποιούνται ανάλογα με την κατανάλωση, το είδος και την συμφωνημένη ισχύ της παροχής





Αυτή την στιγμή μπορείτε να βρείτε την KEROSUN KME900M στα ελληνικά καταστήματα στην τιμή των 52€



Βαθμολογία

KEROSUN KME900M
Κριτική: Greek Experts
Βαθμός: 8/10

Γράψτε στα σχόλια την δική σας κριτική για το προϊόν και βαθμολογήστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.