Header Ads

Ταινίες φαντασίας στο Netflix που πρέπει να δείτε


Το Netflix έχει μια αρκετά αξιοπρεπή συλλογή ταινιών φαντασίας. Ανακαλύψαμε κάποια κρυμμένα διαμάντια. Πάμε να δούμε τις καλύτερες ταινίες φαντασίας, υπάρχει κάτι για όλους.


Μεσάνυχτα στο Παρίσι (2011)


Το Midnight in Paris είναι τόσο ρομαντικό όσο και η πόλη στην οποία κάνει βόλτες ο πρωταγωνιστής του,  ο Όουεν Γουίλσον που υποδύεται τον Γκιλ Πέντερ, έναν χαμένο σεναριογράφο που δραπετεύει από την τεταμένη σχέση του κατά τη διάρκεια ταξιδιών πίσω στο χρόνο στη δεκαετία του '20. Εκεί συναντά ανθρώπους όπως η Ζέλντα και ο Σκοτ ​​Φιτζέραλντ. Πνευματικό, ανάλαφρο και μαγευτικό. 


Where the Wild Things Are (2009)


Βασισμένο στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο, το Where the Wild Things Are θα αρέσει τόσο στους ενήλικες όσο και στους νεότερους θεατές. Ένα μοναχικό αγόρι ξεφεύγει από προβλήματα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του διαζυγίου των γονιών του, διασχίζοντας μια μικρή λιμνούλα που οδηγεί σε έναν ωκεανό και στο τέλος, σε ένα νησί με χνουδωτούς και τερατώδεις κατοίκους. Εξερευνώντας τις πτυχές της ενηλικίωσης, αυτή η περιπέτεια φαντασίας είναι ένα μοναδικό, περιστασιακά μελαγχολικό εικονογραφημένο βιβλίο που ζωντανεύει.


The Water Man (2020)


Το Water Man δεν είναι για όλους. Περισσότερο δράμα παρά καθαρή φαντασία, αυτή η οικογενειακή περιπέτεια πραγματεύεται θέματα όπως η θλίψη, η απώλεια και η φιλία. Ο εντεκάχρονος Gunner και η οικογένειά του μετακομίζουν σε μια νέα πόλη, όπου ο βιβλιοφάγος πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την έλλειψη φίλων, αλλά και έναν σκληρό πατέρα και μια μητέρα που πάσχουν από λευχαιμία. Η απόδρασή του τον οδηγεί σε ένα παραμυθένιο δάσος, όπου η φαντασία του ζωντανεύει. Ένα περιπετειώδες παραμύθι που πραγματεύεται μεγαλύτερα ζητήματα της ζωής.


Stardust (2007)


Αφήστε τον Neil Gaiman και την Charlie Cox να σας μεταφέρουν στο μαγικό βασίλειο του Stormhold. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Gaiman, το Stardust ακολουθεί τον Tristan Thorn (Cox), έναν νεαρό άνδρα που βοηθά στην προστασία ενός πεσμένου αστεριού με τη μορφή μιας νεαρής γυναίκας. Ερωτεύονται; Με την Claire Danes, τη Michelle Pfeiffer, τη Sienna Miller, τον Mark Strong και τον Robert De Niro μεταξύ του καστ, το Stardust προσφέρει απολαυστική μια απόδραση, ακόμα κι αν μπορεί να ξεφεύγει μερικές φορές.


The Old Guard (2020)


Μια ταινία υπερήρωων, το Old Guard φέρνει μια σειρά από εντυπωσιακές σκηνές δράσης, που ξεπροβάλλουν με κάθε πυροβολισμό της σταρ, Σαρλίζ Θερόν. Ο Theron υποδύεται τον Andy, αρχηγό μιας ομάδας αθάνατων μισθοφόρων, συμπεριλαμβανομένου ενός ιππότη που πολέμησε στις Σταυροφορίες. Οι αιωνόβιοι πολεμιστές ξεκινούν για μια αποστολή εκδίκησης, με ήρωες και μάχες.



A Monster Calls (2016)


Αυτό το σκοτεινό δράμα φαντασίας προέρχεται από τον Ισπανό σκηνοθέτη JA Bayona, του Jurassic World: Fallen Kingdom και τα δύο πρώτα επεισόδια της επερχόμενης σειράς Lord of the Rings. Αλλά ίσως το καλύτερο έργο του επικεντρώνεται σε ιστορίες ενηλικίωσης. Το A Monster Calls ακολουθεί ένα προβληματικό νεαρό αγόρι που συναντά ένα δέντρο που του υπόσχεται να του πει τρεις ιστορίες, αρκεί ο Κόνορ να του πει μία σε αντάλλαγμα. Με ρίζες σε πιο σκοτεινά θέματα, ένα από αυτά είναι ο θάνατος, το A Monster Calls είναι μια έξυπνη, συγκινητική ιστορία φαντασίας.


Nightbooks (2021)


Συμπαραγωγή του Sam Raimi (Spiderman), αυτή η σκοτεινή ταινία φαντασίας περιέχει έντονα στοιχεία τρόμου. Το Nightbooks εξακολουθεί να απευθύνεται σε νεότερους θεατές, ξεφυλλίζει ένα μυστήριο για ένα νεαρό αγόρι που πρέπει να βρει πώς να ξεφύγει από ένα μαγικό διαμέρισμα που ανήκει στη μάγισσα της Krysten Ritter, Natacha. Δείτε το.



The Spiderwick Chronicles (2008)


Απολαύστε τα υποκριτικά ταλέντα ενός νεαρού Φρέντι Χάιμορ, που υποδύεται τα δίδυμα σε αυτή τη φαντασία που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων. Το Spiderwick Chronicles σας βυθίζει στον κόσμο των νεράιδων του δάσους. Συνδυάζοντας οικογενειακά ζητήματα είναι μια εκπληκτική περιπέτεια με CGI. Το The Spiderwick Chronicles είναι μια περίπλοκη αλλά διασκεδαστική ταινία φαντασίας.



A Boy Called Christmas (2021)


Το A Boy Called Christmas δεν θα κερδίσει κανένα βραβείο πρωτοτυπίας, αλλά σίγουρα αποδίδει αυτό που λέει στο κουτί, δηλαδή μια εορταστική ταινία. Ο νεαρός Νικόλας ξεκινά μια αναζήτηση για να βρει το θρυλικό χωριό των ξωτικών, με τον φίλο του τον Μπλίτζεν.



Errementari (2017)


Από τα Χριστούγεννα, κατευθυνόμαστε προς το Halloween: Το Errementari, μεταφρασμένο από τα ισπανικά ως The Blacksmith, είναι μια ταινία τρόμου για μια συμφωνία με τον διάβολο. Στη βόρεια Ισπανία κατά τη δεκαετία του 1830, ένας σιδεράς κρατά έναν δαίμονα σε αιχμαλωσία, μέχρι που ένα ορφανό κορίτσι τον απελευθερώνει άθελά του. Πόλεμος, δολοφονίες, απαγωγές, αυτοκτονίες και πολλά άλλα σας περιμένουν.

1 σχόλιο:

Από το Blogger.