Header Ads

Kingston HyperX Cloud II [REVIEW]


Στα χέρια μας επιτέλους έχουμε την δεύτερη σειρά Cloud ακουστικών της γνωστής Kingston. Έχουμε ασχοληθεί αρκετές ώρες μαζί του υπό διαφορετικές συνθήκες και σας παρουσιάζουμε την γνώμη μας.



Τι μας άρεσε

 Το Kingston HyperX Cloud II στοχεύει να προσφέρει όλα όσα θέλει ο μέσος gamer από ένα ακουστικό. Λειτουργεί με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των PC / Mac, του κινητού, του PS4 και του Xbox One.

 Όταν διαπιστώσετε πόσο καλή είναι η συνολική ποιότητα ήχου, πόσο καλά έχουν σχεδιαστεί τα διάφορα εξαρτήματα και πόσο άνετα είναι να χρησιμοποιείτε για παρατεταμένες περιόδους gaming τότε θα σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε πετάξει τα χρήματα σας.

 Δεν θα βρείτε διάφορα πολύχρωμα λαμπάκια να αναβοσβηνουν πάνω από το κεφάλι σας όπως σε άλλα ακουστικά. Γενικά όλη η κατασκευή φαίνεται πολυτελή και σχετικά λιτή με κάποιες δυνατές λεπτομέρειες. Το βασικό υλικό κατασκευής είναι πλαστικό με επένδυση από δερματίνη και 2 πολύ ωραία βελούδινα μαξιλαράκια για τα πολύτιμα αυτάκια σας. Μάλιστα μέσα στο κουτί θα βρείτε και 2 ανταλλακτικά.



 Ο στερεοφωνικός ήχος είναι ισχυρός και λεπτομερής με καλό μπάσο και πολύ καλή απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους.

 Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ακουστικού είναι ο εικονικός ήχος surround 7.1 καναλιών, ο οποίος διατίθεται σε PC και Mac μέσω της κάρτας ήχου USB. Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου που έχει, μας αφήνει να αυξομειώσουμε την ένταση, να βάλουμε  στο mute το μικρόφωνο και να ενεργοποιήσουμε την λειτουργία 7.1. Στις δοκιμές μας και ενω παίζαμε διάφορα παιχνίδια βρεθήκαμε στην θέση να ενεργοποιούμε πολλές φορές αυτή την επιλογή. Αν και μην φανταστείτε κάτι πολύ πρωτοποριακό ωστόσο είχαμε την αίσθηση ότι η σφαίρες, οι οβίδες, τα βήματα κτλ ακουγόταν από πολλές μεριές. Άλλοι μπορεί να το βρουν αδιάφορο και σε άλλοι να μην μπορούν να το αποχωριστούν!



Τι ΔΕΝ μας άρεσε

 Το κύριο χαρακτηριστικό που λείπει από το Kingston HyperX Cloud II είναι η προσαρμογή ήχου και τα profile. Για παράδειγμα δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα profile για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν θέλετε να τροποποιήσετε τα πράγματα, θα πρέπει να το κάνετε από τις ρυθμίσεις του συστήματος σας.

 Βρε Κingston. Βγάζεις το καπάκι για να κουμπώσεις το μικρόφωνο πάνω στα ακουστικά. Παίζεις λίγο, 7-8 ωρίτσες League of Legends. Περνάει η μάνα σου με την ηλεκτρική και σε κόβει στην μέση. Βγάζεις το μικρόφωνο και το αποθηκεύεις στο κουτί. Ψάχνεις να κλείσεις την τρύπα με εκείνο το μικρό λαστιχένιο καπάκι. Ψάχνεις.. Ψάχνεις.. Μάταια. Είναι μέσα στην ηλεκτρική σκούπα. Πόσο δύσκολο είναι να το είχε η εταιρεία μόνιμα πάνω στα ακουστικά δεν θα μάθουμε ποτέ..

 Γενικά δεν υπήρχε κάτι άλλο συγκεκριμένο που μας "χάλασε". Θα ήταν βολική μια φωτεινή ένδειξη για την λειτουργία mute του μικροφώνου.




Συμπέρασμα

 Το Kingston HyperX Cloud II ακούγεται υπέροχα, είναι γεμάτο με διάφορα χαρακτηριστικά και έχει πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα ακουστικά για παιχνίδια και μουσική που είναι διαθέσιμα κάτω των 100€.


Βαθμολογία

Kingston HyperX Cloud II
Κριτική απο Greek-Experts Μάρτιος 18 2018
Βαθμός: 9.5/10

Γράψτε στα σχόλια την δική σας κριτική για το προϊόν και βαθμολογήστε το.


5 σχόλια:

Από το Blogger.