Header Ads

Samsung Galaxy S9 [REVIEW]

Το Samsung Galaxy S9 είναι εδώ | Αναλυτική παρουσίαση

 Ψάχνετε να βρείτε αν αξίζει να δώσετε ένα κάρο λεφτά για το νέο κινητό της Samsung; Εδώ είμαστε και πάλι. Το έχουμε στα χέρια μας εδώ στους Greek-Experts και σας το παρουσιάζουμε!


 Η ναυαρχίδα της Samsung για το 2018 είναι επιτέλους διαθέσιμη στα καταστήματα. Το Samsung Galaxy S9, ένα τηλέφωνο που υπόσχεται να είναι ένα από τα καλύτερα του 2018 με την πρώτη ματιά, είναι όμως έτσι;


Εν συντομία

 Αν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε παρακάτω, σας απαντάμε γρήγορα μερικές ερωτήσεις σας.

-Είναι όμορφο;
-ΝΑΙ

-Είναι ακριβό;
-ΔΙΠΛΟ ΝΑΙ

-Μοιάζει με το S8;
-ΝΑΙ

-Είναι γρήγορο;
-ΝΑΙ

-Έχει καλή κάμερα;
-ΝΑΙ

-Είναι πρωτοποριακό;
-ΌΧΙ



το s9 plus εσωτερικά



η Samsung θα πρέπει να προσφέρει κάτι περισσότερο για να δικαιολογήσει αυτή την τιμή


Χαρακτηριστικά


Σχεδιασμός

μοναδική ομορφιά


 Με την πρώτη ματιά, θα δυσκολευτείτε να βρείτε διαφορές από το S8. Στους Greek-Experts είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τα δυο τηλέφωνα μαζί. Βέβαια υπάρχουν και διαφορές. Οι γραμμές σχεδιασμού του σώματος της συσκευής είναι πλέον πολύ λεπτές ενώ είναι ψηλότερο σε σχέση με τον προκάτοχο του. Λείες και στρογγυλεμένες άκρες, διασφαλίζουν άνετη χρήση καθώς κρατάς το Galaxy S9 στο ένα χέρι. Μπορείς να επιλέξεις διαφορετικά χρώματα όπως Midnight Black, Coral Blue, Lilac Purple.
 Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, γυαλί και πλαστικό. Το αν τώρα είναι καλής ποιότητας αυτό θα δείξει στο μέλλον. Πάντως στα χέρια μας η συσκευή ήταν ελαφριά και ευκολόχρηστη. Θα βρείτε και ένα νέο αποκλειστικό κουμπί Bixby κάτω από τον διακόπτη έντασης ήχου.


Κάμερα

Νύχτα

 Νέοι ισχυροί αισθητήρες σε συνδυασμό με το πιο φωτεινό φακό (F1.5), σου επιτρέπουν να συλλαμβάνεις πιο ζωντανές φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Βέβαια σε συνθήκες απόλυτης συσκότισης παρατηρήσαμε μια γενική θολούρα. Οι περισσότερες όμως συσκευές του εμπορίου δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά σε αυτό τον τομέα. Όπως και με το S8, δεν υπάρχει δευτερεύων φακός.

Μέρα

 Για τις πιο φωτεινές σκηνές, το Galaxy S9 μπορεί να αλλάξει σε f / 2,4, οπότε παίρνετε λίγο περισσότερο βάθος πεδίου για καλύτερα αποτελέσματα.Τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα, ειδικά μοντέλα σε αυτή την τιμή, μπορούν να πάρουν εξαιρετικά πλάνα ημέρας  και το Samsung Galaxy S9 δεν αποτελεί εξαίρεση.


Bitmoji

 Το νέο σύστημα της Samsung σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε και το δικό σας avatar, το Bitmoji-style όπου και επικαλύπτει το πρόσωπό σας μέσω της κάμερας IR με διάφορες χαριτωμένες φατσούλες.


Slow Motion

 Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της νέας φωτογραφικής μηχανής είναι το εξαιρετικό αργό slow motion. Ο νέος αισθητήρας εικόνας "Super Speed Dual Pixel" του Galaxy S9 είναι εξοπλισμένος με ειδικό κύκλωμα και μνήμη DRAM, ώστε να διαβάζει εικόνες πολύ γρήγορα, πριν τις αποστείλει στον επεξεργαστή εφαρμογών.Μπορείτε να τραβήξετε μια σκηνή των 2,2 δευτερολέπτων στα 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο!!!  Πραγματικά χαίρεσαι να τραβάς σκηνές με νερό, αθλητές κ.α. Πρέπει όμως να έχετε καλό φωτισμό και να θυμάστε ότι η κάμερα θα καταγράφει μόνο σε 720p ανάλυση.



slow motion




Επιδόσεις

 Στην καρδιά του τηλεφώνου βρήκαμε τον πολύ δυνατό Exynos 9810. Από μνήμη έχουμε μείνει στα 4 gb (θα μπορούσε η sammy να βαλει 6 εν έτη 2018). Δεν παρατηρήσαμε καμιά τεράστια διαφορά μεταξύ των Galaxy S9 και S8, με τις εφαρμογές να ανοίγουν γρήγορα και τα παιχνίδια να παίζουν χωρίς lags και spikes.





Ήχος

 Ο ήχος είναι δημιουργία της AKG και υποστηρίζει μια μορφή Dolby Atmos. Το Atmos είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται κανονικά σε ένα δωμάτιο με υποστηριζόμενα ηχεία πάνω από εσάς, προσφέροντας μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία όταν βλέπετε μια ταινία. Στο Galaxy S9 όμως μην περιμένετε να ακούσετε σε πραγματικό Atmos. Αυτό είναι τεχνικά αδύνατο. Απλά με την συγκεκριμένη επιλογή έχετε ένα τεχνικό βαθος στους ήχους σας. Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αυτό. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.


Γενικά το S9 είναι αρκετά ενεργοβόρο

Μπαταρία

 Κρίμα που το μέγεθος της μπαταρίας 3000mAh δεν έχει αυξηθεί σε σχέση με το S8. Εμένα προσωπικά ποτέ δεν με ενδιέφερε το πόσο κρατάει μια μπαταρία. Καταλαβαίνω όμως ότι δεν ισχύει το ίδιο με όλους. Γενικά το S9 είναι αρκετά ενεργοβόρο. Εξαρτάται από το τι έχετε ενεργοποιημένο στην συσκευή σας, την ανάλυση, τον φωτισμό και διάφορα άλλα οπως η λειτουργία "βελτιωση βίντεο" που ενισχύει τη φωτεινότητα της οθόνης για να δημιουργήσει ένα φαινόμενο faux-HDR όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές όπως το YouTube, το Netflix ή το Google Play Cinema.

 Η φόρτιση του Galaxy S9 γίνεται μέσω της θύρας USB-C ή μέσω ασύρματης βάσης φόρτισης Qi / PMA. Χρησιμοποιώντας το γρήγορο φορτιστή που υπάρχει στο κουτί, το Galaxy S9 χρειάστηκε για να επαναφορτιστεί πλήρως από το μηδέν, 1 ώρα και 42 λεπτά.

tip: Η ενσύρματη φόρτιση θα φορτίζει πάντα το τηλέφωνό σας γρηγορότερα από την ασύρματη φόρτιση.

θήκες για όλα τα γούστα


Αντοχή

 Εδώ δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε και πολύ. Όχι δεν θέλουμε να το πετάξουμε από την ταράτσα  και μετά να το βάλουμε στην κατάψυξη για να δούμε αν θα λειτουργεί. Εμπιστευόμαστε τον γνωστό youtuber JerryRigEverything. Δείτε το βίντεο.



Τι περιλαμβάνεται στη συσκευασία



Galaxy S9+

Φυσικά αν δεν σας αρκούν όλα τα παραπάνω υπάρχει και η plus έκδοση της συσκευής με μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία και δεύτερη φωτογραφική μηχανή στο πίσω μέρος. Θα χρειαστεί όμως να βάλετε το χέρι σας ακόμη ποιο βαθιά στην τσέπη.


Συμπέρασμα

 Το Samsung Galaxy S9 έχει αυτό που θέλουν οι περισσότεροι σε ένα νέο τηλέφωνο: καλή κάμερα, ελκυστικό σχεδιασμό, εκπληκτική οθόνη και πολλά χαρακτηριστικά. Έχουμε την αίσθηση όμως ότι η εταιρεία παίζει εκ του ασφαλούς. Είναι ένα κινητό που θα μπορούσε να μας το προσφέρει το 2017. Ο ανταγωνισμός είναι αμείλικτος, βλέπε iPhone XGoogle Pixel 2 και 2 XL, OnePlus 5T και η Samsung θα πρέπει να προσφέρει κάτι περισσότερο για να δικαιολογήσει αυτή την τιμή.

Βαθμολογία

Samsung Galaxy S9
Κριτική: Greek Experts
Βαθμός: 8.6/10


Γράψτε στα σχόλια την δική σας κριτική για το προϊόν και βαθμολογήστε το.

23 σχόλια:

  1. Πολύ καλό το άρθρο. Χρόνια σαμσουνακιας αυτή την φορά με βλέπω όμως για iphone x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα συγκρίνεις τώρα το iphone με το samsung? To iphone ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ..

      Διαγραφή
    2. SPYROSAN δεν ξέρεις τι σου γίνετε φίλος...

      Διαγραφή
  2. Εχω το s8 και ανετα θα πήγαινα στο νεο s9 με τις κριτικές που εχω διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονειρικό! facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστή αξιολόγηση. Ενδιαφέρον άρθρο. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένω με λαχτάρα να το δουλέψω από κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ iPhone ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ FB.Athina Vertseti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλό το άρθρο!
    tsepa sofia
    tsepasofia@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχο κινητό με πολλές δυνατότητες!!!! fb:Ζωη Ζωιτσα Χρηστος Σαμαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τέλειο άρθρο! fb:giorgos sikies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τέλειο review για ένα τέλειο κινητό fb Θεοδώρα Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ενδιαφέρον άρθρο μπορώ να πω οτι με κάλυψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραίο review παιδιά τιμή διπλό ναι
    Fb iwanna Tsiftelidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.